1. Isihloko sesivumelwano.
    • Lesi sivumelwano sisebenza kuwebhusayithi ye-https: //healthy-food-near-me.com futhi senziwa phakathi komsebenzisi walezi zingosi nomnikazi wamasayithi (lapha https://healthy-food-near-me.com )
    • Lesi Sivumelwano sisungula inqubo yokwamukela, ukugcina, ukucubungula, ukusebenzisa, nokudalula idatha yomuntu siqu yomsebenzisi nolunye ulwazi olutholwa yi-https: //healthy-food-near-me.com kubasebenzisi besayithi. Umsebenzisi ugcwalisa imininingwane yomuntu.
    • Ukubeka imininingwane, isimemezelo, sebenzisa isayithi kunoma yiziphi izingosi ze-https: //healthy-food-near-me.com, Umsebenzisi kufanele asifunde ngokucophelela lesi Sivumelwano futhi aveze isivumelwano saso esigcwele nemibandela yaso. Ukuqinisekiswa kwemvume ephelele ngalesi sivumelwano ukusetshenziswa kwendawo ngumsebenzisi.
    • Umsebenzisi akanalo ilungelo lokuthumela imininingwane, izimemezelo, ukusebenzisa isayithi uma engavumelani nemibandela yalesi sivumelwano, noma uma engakafiki eminyakeni esemthethweni lapho enelungelo lokungena ezivumelwaneni noma engeyena umuntu ogunyaziwe yenkampani imininingwane efakwe egameni lakhe, isimemezelo.
    • Ngokuthumela imininingwane kumasayithi kusetshenziswa isayithi, umsebenzisi ufaka imininingwane yomuntu noma, enikeza le datha ngenye indlela, futhi / noma, enze noma yiziphi izenzo esizeni, kanye / noma esebenzisa noma iyiphi ingxenye yeSayithi, Umsebenzisi uvumelana ngokusobala imigomo yalesi sivumelwano futhi ihlinzeka i-https: //healthy-food-near-me.com nelungelo lokuthola, ukugcina, ukucubungula, ukusebenzisa nokudalula imininingwane yomuntu uqobo ngaphansi kwemigomo yalesi Sivumelwano.
    • Lesi sivumelwano asilawuli futhihttps://healthy-food-near-me.com ayinasibopho sokwamukela, ukugcinwa, ukucutshungulwa, ukusetshenziswa, nokudalulwa kwedatha yomuntu siqu yomsebenzisi kanye nanoma yiluphi olunye ulwazi kubantu besithathu okungebona ubunikazi noma obusetshenziswa yi-https. ://healthy-food-near-me.com, kanye nabantu abangebona abasebenzi be-AvtoTachki .com, ngisho noma Umsebenzisi afinyelele kumasayithi, imikhiqizo noma amasevisi alaba bantu nge-https://healthy-food-near-me .com noma i-newsletter. Kuyimfihlo ekuqondweni, lesi sivumelwano ukuphela kolwazi olugcinwe kusizindalwazi sesayithi esimweni esibethelwe futhi sitholakala kuphela ku-https://healthy-food-near-me.com.
    • Umsebenzisi uyavuma ukuthi, uma kwenzeka engakunaki ukuphepha nokuvikelwa kwemininingwane yakhe kanye nemininingwane yokugunyazwa, abantu besithathu bangathola ukufinyelela okungagunyaziwe ku-akhawunti kanye ne-Personal kanye neminye imininingwane yomsebenzisi. https://healthy-food-near-me.com akayona imbangela yokulahlekelwa okutholwe yilokho kufinyelela.
  2. Inqubo yokuthola idatha yomuntu siqu.
  1. https://healthy-food-near-me.com may collect personal information, namely: name, surname, date of birth, contact numbers, email address, region and location of the User, the password for identification. https://healthy-food-near-me.com may also collect other information:
    • Amakhukhi ukuhlinzeka ngezinsizakalo ngokuya ngalokhu, isibonelo, ukugcina idatha kubhasikidi phakathi kokuvakashelwa;
    • Ikheli le-IP lomsebenzisi.
  2. Yonke imininingwane iqoqwa yithi, njengoba injalo, futhi ayishintshi ekuqoqeni idatha. Umsebenzisi unesibopho sokuhlinzeka ngemininingwane ethembekile, kufaka phakathi imininingwane emayelana nedatha yomuntu siqu. Https: //healthy-food-near-me.com unelungelo, uma kunesidingo, lokuqinisekisa ukunemba kolwazi olunikeziwe futhi acele ukuqinisekiswa kolwazi olunikeziwe. uma kunesidingo, ukuhlinzeka ngezinsizakalo kuMsebenzisi.
  3. Inqubo yokusebenzisa imininingwane yomsebenzisi.
  4. https://healthy-food-near-me.com can use your name, region, and city where you live, email address, phone number, password to identify you as a user https://healthy-food-near-me.com.https://healthy-food-near-me.com may use your contact information to process our newsletter, namely to notify you of new opportunities, promotions, and other news ofhttps://healthy-food-near-me.com. The user can always refuse to conduct mailings according to his contact information. The processing of personal data may be carried out to implement civil law, tax and accounting relations, fulfill contractual obligations to provide services, provide access to the site’s service, identify the client as a site user, provide offer services, process payments, mailing addresses, creating and implementing bonus programs, sending commercial offers and information by mail, e-mail, offering new services, before any information other than the subject of the contract, settlement transactions, reporting, bookkeeping, and management accounting, improving the quality of services, providing website services, posting information, customer announcements on the website of the owner of a personal database, simplifying work with the website and improving its materials.
  5. Imigomo yokuhlinzeka ukufinyelela ku-database.
  6. https://healthy-food-near-me.com does not transfer personal data and other information to third parties, except as provided below. According to this Agreement, users have grantedhttps://healthy-food-near-me.com the right to disclose, without limitation of validity and territory, personal data, and other user information to third parties https://healthy-food-near-me.com services, in particular. Still, not exclusively, process applications, payments, deliver packages. Third parties may use user information only if they provide https://healthy-food-near-me.com services and only the information that is necessary to provide the service. Also, the disclosure of personal data without the consent of the User or a person authorized by him is allowed in cases specified by law, and only in the interests of national security, economic welfare, and human rights, in particular, but not exclusively:
    • ezicelweni ezizwakalayo zemigwamanda yombuso enelungelo lokufuna nokwamukela leyo mininingwane nolwazi;
    • uma, ngombono we-https: //healthy-food-near-me.com, Umsebenzisi wephula imigomo yalesi Sivumelwano kanye / noma ezinye izinkontileka nezivumelwano phakathi kwe-https: //healthy-food-near-me.com futhi Umsebenzisi.
  7. Ungalushintsha / ulususe kanjani lolu lwazi noma uzikhiphe ohlwini.
  1. Abasebenzisi nganoma yisiphi isikhathi esithile bangakwazi shintsha / susa ulwazi lomuntu siqu (ifoni) noma uzikhiphe ohlwini. Umsebenzi wezinye izici ze- https://healthy-food-near-me.com, odinga ukutholakala kolwazi mayelana noMsebenzisi, ungamiswa kusukela ngesikhathi sokushintsha / ukususa imininingwane.
  2. Idatha yomuntu siqu Yomsebenzisi igcinwa ize isuswe nguMsebenzisi. Isaziso esanele soMsebenzisi mayelana nokususwa noma okunye ukucutshungulwa kwedatha yomuntu siqu kuzoba yincwadi (imininingwane) ethunyelwa ku-imeyili echazwe uMsebenzisi.
  3. Ukuvikelwa kwedatha.
  1. https://healthy-food-near-me.com takes all necessary measures to protect data from unauthorized access, alteration, disclosure, or destruction. These measures include inter alia, internal verification of data collection, storage and processing processes, and security measures; all data that https://healthy-food-near-me.com collects is stored on one or more secure database servers and cannot be accessed from outside our corporate network.
  2. https://healthy-food-near-me.com provides access to personal data and information only to those employees, contractors, and agents of https://healthy-food-near-me.com who need to have this information to carry out operations performed on our behalf. Agreements have been signed with these persons in which they undertake to maintain confidentiality and may be liable to penalties, including dismissal and criminal prosecution if they violate these obligations. The user has the rights stipulated by the Law of our country “On the Protection of Personal Data” dated June 1, 2010, N 2297-VI.
  3. Ikheli lokuxhumana uma kunemibuzo.
  4. Uma kunemibuzo, izifiso, izikhalazo maqondana nemininingwane oyinikezayo, sicela uxhumane nekheli le-imeyili: Support@healthy-food-near-me.com. Ngesicelo esibhaliwe nangesethulo sombhalo osungula ubunikazi negunya lakhe, singanikeza umsebenzisi imininingwane yenqubo yokuthola imininingwane mayelana nendawo okugcinwe kuyo.
  5. Izinguquko kunqubomgomo yobumfihlo.
  6. Singashintsha imigomo yenqubomgomo yobumfihlo. Kulokhu, sizomiselela inguqulo ekhasini lezimo, ngakho-ke hlola ngezikhathi ezithile https://en-empro-ay-coolol.me/ isivumelwano sobumfihlo Zonke izinguquko Esivumelwaneni ziqala ukusebenza kusukela ngesikhathi sokushicilelwa kwazo. Usebenzisa iSayithi, uMsebenzisi uqinisekisa ukwamukelwa kwemigomo emisha yeNqubomgomo Yobumfihlo kumagama asebenzayo ngesikhathi uMsebenzisi esebenzisa iSayithi.
  7. Amagama angeziwe.
  1. https://healthy-food-near-me.com is not liable for damage or loss incurred by the User or third-parties as a result of a misunderstanding or misunderstanding of the terms of this Agreement, instructions on the procedure for using the Site, regarding the procedure for posting data, and other technical issues.
  2. Uma kwenzeka noma yikuphi ukuhlinzekwa kweNqubomgomo Yobumfihlo, kufaka phakathi noma yisiphi isiphakamiso, umshwana, noma ingxenye yawo, kuthathwa njengokuphikisana nomthetho, noma kungavumelekile, lokhu ngeke kuthinte izinhlinzeko ezisele ezingangqubuzani nomthetho, zihlala asebenza ngokugcwele futhi avumelekile, nanoma yikuphi ukuhlinzekwa okungavumelekile, noma umbandela ongeke ugcwaliseke ngaphandle kwesinyathelo esenziwe yiZinhlangano, kuthathwa njengokuchitshiyelwa, kuchitshiyelwe kuze kudingeke ukuthi kuqinisekiswe ukuba semthethweni kwawo nokuthi kungenzeka kusetshenziswe.
  3. Lesi sivumelwano sidlulela kuMsebenzisi kusukela lapho esebenzisa isiza, kufaka phakathi ukubekwa kwesikhangiso, futhi sisebenza kuze kube yilapho imininingwane yomsebenzisi igcinwa kusayithi, kufaka phakathi imininingwane yomuntu.